Etusivu Uutuudet Tarjoukset Uutiset Yhteydenotto Oma asiakastili
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Tilaus- ja toimitusehdot / Kampaamokauppa Sitruuna

Yleistä

Tilaajan tulee olla vähintään 18 vuoden ikäinen.

Verkkokaupalla on oikeus olla hyväksymättä tilausta syytä ilmoittamatta, mutta ilmoitamme tästä aina asiakkaalle. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ja myös oikeuden tilauksen perumiseen selvien hintavirheiden osalta. Selvällä hintavirheellä tarkoitamme tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa niin merkittävästi tuotteen oikeasta hinnasta, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän hinnan virheellisyys.

Pyrimme pitämään tuotetietomme ja tuotteiden INCI-listat ajantasaisina, mutta emme vastaa niissä mahdollisesti olevista, inhimillisistä tekijöistä johtuvista virheistä. Katsothan aina myös itse tuotteesta mahdolliset varoitustekstit, käyttöohjeet ja ainesosaluettelon ennen käyttöä. Kosmetiikka voi joskus aiheuttaa joillekin allergiaa tai ärsytysoireita, mutta se ei tarkoita tuotteen olevan virheellinen. Lopeta tuotteen käyttö heti jos tällaisia oireita ilmenee ja ota tarvittaessa yhteys lääkäriin.

Maksutavat

Käytämme Checkout-maksunvälityspalvelua. Checkout-palvelun avulla voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP Pankin, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-Pankin, Ålandsbankenin ja Lähitapiola Pankin verkkomaksupainikkeilla sekä Visalla, Mastercardilla tai Visa Electronilla. Käytössämme on myös lasku-/osamaksumahdollisuus Everyday sekä Collector ja kännykkämaksupainike, jota käyttämällä summa veloitetaan puhelinlaskussasi.

Lisätietoa Checkout-palvelusta ja maksutavoista:

http://www.checkout.fi/henkiloasiakkaille/

http://www.everyday.fi/everyday-verkkomaksu/kuluttajille

https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/

Huomioithan, että joissakin maksutavoissa peritään lisämaksu ja niissä voi olla erityisehtoja. Nämä ehdot ovat aina näkyvissä ja luettavissa ennen maksun viimeistelyä.

Toimitustavat

Toimitamme tuotteita lähipostiin.
Lähetyksen saavuttua määränpäähän saat saapumisilmoituksen paperisena kotiosoitteeseesi ja/tai tekstiviestillä matkapuhelimeesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

Miksi en voi aina vastaanottaa lähetystäni pakettiautomaattiin? Osa tuotteistamme on ns. vaarallisia aineita ja posti rajoittaa näiden kuljetusta. Tällaisia tuotteita ei voida toimittaa maan alla sijaitseviin pakettiautomaatteihin, vaan posti toimittaa lähetykset maksutta automaattia lähimpänä sijaitsevaan postiin. Lisätietoa ja listan maanalaisista pakettiautomaateista löydät postin sivulta. Lähetyksen kulku voi myös joskus viivästyä jos automaatti tai automaatin maksimi vaarallisille aineille on täynnä. Vaarallisiksi aineiksi luokitellaan mm. aerosolit ja osa kampausnesteistä. Suuret määrät vaarallisia aineita on joskus turvallisuussyistä tarpeen toimittaa useassa erässä.

Toimituskulut

Maksamme kaikki postituskulut yli 60 euron tilauksista.

Toimitamme myös alle 60 euron tilaukset, mutta näihin tilauksiin lisäämme postituskulut 5,90€/lähetys tuotteiden lukumäärästä riippumatta.

Alle 10 euron tilauksesta perimme pientoimituslisän 5,00€.

Myyntialue
 
Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan näillä ehdoilla ainoastaan Manner-Suomen alueelle. Jos haluat tilata Ahvenanmaalta tai jostakin muusta maasta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, verkkokauppa@sitruuna.fi.

Toimitusaika

Pyrimme toimittamaan tilaukset postiin 1-3 päivän päästä tilauspäivästä lukien. (arkisin ennen klo 12 tehdyt tilaukset). Varastomme kuitenkin päivittyy hitaasti ja verkkokaupastamme on myös mahdollista ostaa tuotteita jotka ovat juuri sillä hetkellä loppu hyllystämme. Puuttuvat varastotuotteet on normaalisti mahdollista toimittaa noin 5-12 arkipäivässä. Lähetämme koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Ilmoitamme asiakkaalle tilauksen viivästymisestä välittömästi. Jos jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu, emmekä pysty saamaan sitä lisää kohtuuajassa, voimme toimittaa tilauksen myös osissa.

Palautus

Tuotteilla on 14 vrk:n palautusoikeus. Palautusoikeuden ehtona on, että tuote ja pakkaus ovat alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja käyttämättömiä. Kosmetiikkatuotteita ei saa kokeilla tai palautusoikeus peruuntuu. Kaikista palautuksista on ilmoitettava etukäteen asiakaspalveluumme. Parhaiten tavoitat meidät sähköpostilla verkkokauppa@sitruuna.fi.

Jos haluat palauttaa vain osan tuotteista ja tilauksen loppusumma on oikeuttanut veloituksettomaan postitukseen, tarkistamme loppusumman uudelleen palautuksen jälkeen. Perimme postikulut jos uusi loppusumma palautuksen jälkeen ei ylitä postikuluttomuusrajaa. Tämä koskee myös noutamatta jätettyjä paketteja.

Asiakas vastaa tuotteiden palautuskuluista ja tuotteen pakkaamisesta asianmukaisesti. Neuvomme asiakaspalvelussamme kuinka toimia jos tilauksesi sisältää ns. vaarallisia tuotteita, kuten aerosoleja. Palautuskuluina perimme 5,90€, joka vähennetään tilauksen palautussummasta.

Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samanlaiseen, virheettömään tuotteeseen. Kauppias korvaa viallisen tuotteen palautuskulut vain, jos asiakas on ensin yhteydessä asiakaspalveluumme ja sopii tuotteen palautuksesta.

Aiheettomasta, ohjeiden vastaisesta tuotepalautuksesta perimme 5,90€ käsittelymaksun. Tämä koskee myös noutamatta jätettyjä paketteja. Emme palauta noutamatta jätettyjen pakettien toimituskuluja.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset
 
Valitettavasti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta posti ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys meihin, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Ensisijaisesti sähköpostilla: verkkokauppa@sitruuna.fi
- Puhelimella (ark. 10-14): 044 461 5009 /Kampaamokauppa Sitruuna

 


Ostoskori
0 kpl
Tietosivut
Toimitustavat
Nouto Postista6.90€
Yli 60 € tilauksesta maksamme toimituskulut.
Maksutavat